Middagstips 4: Ungspannkaka med en twist av apelsin
Ugnspannkaka med lite twist av apelsin, supergott barnen älskar det!


Ingredienser:
5 ägg
1 msk fiberhusk
250 g keso
1 dl grädde
2 pkt bacon
3 dl riven ost
rivet apelsinskal (från en halv apelsin)

Gör så här:
Knaperstekt bacon och lägg det i en långpanna, strö över hälften av osten.
Mixa ihop ägg, grädde & keso
Tillsätt fiberhusk och vispa lite till.
Häll smeten i långpannan
Strö över resten av den rivna osten
Riv över skal från en halv apelsin
Grädda i ca 25 min på 200grader


Ingredienser:
5 ägg
1 msk fiberhusk
250 g keso
1 dl grädde
2 pkt bacon
3 dl riven ost
rivet apelsinskal (från en halv apelsin)

Gör så här:
Knaperstekt bacon och lägg det i en långpanna, strö över hälften av osten.
Mixa ihop ägg, grädde & keso
Tillsätt fiberhusk och vispa lite till.
Häll smeten i långpannan
Strö över resten av den rivna osten
Riv över skal från en halv apelsin
Grädda i ca 25 min på 200grader
Notera: Baconen blir mjuk när pannkakan är klar
Servera med grädde och bär!
Servera med grädde och bär!
Kommentarer