Middagstips 4: Ungspannkaka med en twist av apelsin

Ugnspannkaka med lite twist av apelsin, supergott barnen älskar det!









Ingredienser:
5 ägg
1 msk fiberhusk
250 g keso
1 dl grädde
2 pkt bacon
3 dl riven ost
rivet apelsinskal (från en halv apelsin)




Gör så här:
Knaperstekt bacon och lägg det i en långpanna, strö över hälften av osten.
Mixa ihop ägg, grädde & keso
Tillsätt fiberhusk och vispa lite till.
Häll smeten i långpannan
Strö över resten av den rivna osten
Riv över skal från en halv apelsin
Grädda i ca 25 min på 200grader

Notera: Baconen blir mjuk när pannkakan är klar

Servera med grädde och bär!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)