EB veckan 25-31 oktober

EB-föreningen

En fantastisk bloggläsare har hjälpt mig att göra väldigt fina länkade bilder och gadgetar som alla kan hjälpa till att sprida via sina bloggar. Gå in på http://www.susi.nu/eb-veckan/ för att hämta de bilder du vill använda på din blogg. När man placerat bilden eller gadgeten på sin blogg så kommer den som klickar på den direkt till EB Föreningens hemsida så hjälp mig nu att sprida dem!

Den ni ser ovan är den andra stora bilden och passar bra i ett blogginlägg tycker jag. De mindre längre ner passar bra att lägga som en gadget vid sidan av bloggen eller över/under den. Om du har problem med att använda dem så kan ni skriva en kommentar på hennes inlägg så hjälper hon till att få ordning på det!

Syster Yster, som hon kallar sig, kommer under veckan skriva inlägg om EB på sin blogg och jag tycker absolut att ni ska titta in hos henne!

Åter igen, tack S för din hjälp!

Kommentarer

Susanne sa…
Det är väldigt roligt att kunna göra något för att hjälpa till. Jag hoppas bilderna kommer att användas och att de kan bidra till insamlingar och till att sprida medvetenheten om att sjukdomen finns. Själv har jag ju ingen personlig anknytning till EB alls utan råkade bara "springa på" det i våras när jag letade efter bloggar att läsa.
Sara sa…
Nu har jag lagt till den i min blogg!

Kram
Unknown sa…
Ska försöka göra det i morgon på jobbet. Fungerar inte från mobilen.
Bettan sa…
Lyckades faktiskt, fastän jag har "tummen mitt i handen" när det gäller data.. Så kan jag, kan alla :)
Lycka till på torsdag, kommer att sistta som klistrad!

Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)