Sover lite bättre

Idag kan jag glädjande nog berätta något positivt om sömnen! I fredags fick hon bara sova 30 minuter på förskolan och på kvällen somnade hon i sin egen säng. Igår sov hon bara en kvart då vi var på promenad och somnade själv i sin säng och där låg hon kvar halva natten! Yes!!! Gissa om det var skönt att somna i sin egen säng i den position man vill i stället för att ligga stelt och krampaktigt på en sida större delen av natten... :)

Natta har badat idag och det ser väl ganska bra ut, inga svårläkta superbesvärliga sår men sår är det ju så klart. Framför allt har vi den dumma på armbågen som blev till nyligen och sen sparkade hon sönder en tå igår när hon spelade fotboll med en ballong, hon fotade till sin lilla spis... :(

Idag åkte vi till MediaMarkt och bytte vår BluRay som pajjade på en vecka. Aldrig mer Samsung säger jag bara, vi har haft en kass TV och nu en kass BluRay så nu är det Samsung-stopp i det här huset. Det blev en Sony och den provkörs just nu, Bäck - i stormens öga. So far so god! :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)