Valborg i Partille, Kåsjögården

Orkar inte flytta runt på bilderna, de kommer huller om buller nu för tiden med blogger-appen så håll till godo ändå! Vi var iväg på valborgsfirande ett par timmar idag men orkade inte vänta ut brasan. Den skulle tändas vid 19:00 var det någon som sa men 19:30 var den fortfarande inte tänd och då började Natalie se trött ut, vi skulle cykla hem. Innan man är hemma, ombytt och vällingen är nere så har det gått ytterligare minst en timma så vi drog oss hemåt. 

Båda barnen hade kul med lek vid vattnet, korvgrillning och annat, det var även flera kompisar från skola/dagis där plus fröknar. :) 

Det enda smolket i bägaren just nu när Natalie börjar bli bättre är att Hugo frös och hade huvudvärk i kväll... Ska vi beta av fler febertoppar nu eller? Jag vill inte, orkar inte, hinner inte. Suck. Darko reser bort i morgon kväll och kommer hem först på torsdag kväll igen så jag får reda ut det på egen hand om det blir så och det passar verkligen inte in just nu rent arbetsmässigt. Håll dig frisk nu Hugo-älskling!

Kommentarer

Anonym sa…
Vilka fina bilder Jenny! Kram från Iwona

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)