Ingen energi

Jag har verkligen gått in i väggen energimässigt och det är därför det är lite glesare med uppdateringar här. Det är full fräs på jobbet och sen är det full fräs med barn och matlagning plus att det är skitjobbigt att gå upp på morgonen!! Vi pratade om det senast idag, varför blir man så här trött? Vi tror att vi verkligen gick ner i varv på semestern. Vi var lediga länge och vi tog det jäkligt lugnt. Extremt skönt men extremt jobbigt att komma igång igen.

Kollar du på Dallas? Vi har kollat men jag vet inte.... Det är så enormt många intriger, alla lurar alla och alla har en extra dold agenda i bakfickan. Eller två. Det är lite kul att återse de gamla karaktärerna men nja. Att sen fyran klämmer in reklam var femte minut gör inte saken bättre. Plus att de pushar för sina andra säsongspremiärer tills man kräks av upprepningen. Ingen bra kombo.

Kommentarer

Anonym sa…
Jag blev också besviken på Dallas men lika skönt är det, tycker det är jobbigt att följa serier.. Reklampauserna är ju också skitjobbiga. Ska ta mig i kragen o ringa dig nån dag också, har varit helt asocial nu när man jobbar o pratar i telefon hela arbetspassen.. Kram Märith =)

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)