Sport-Natta

Barnprogrammen stod på i vardagsrummet men efter en stund hörde jag tydliga "smack.... smack.... smack...." och referat av en kommentator som bekräftade att det var tennis på TV'n. Jag tittade runt hörnet och ser att Natalie parkerat skönt i soffan med kontrollen bredvid sig, hon hade alltså bytt kanal själv vilket vi aldrig visat hur man gör. Är man tre år så iakttar man allt som händer runt omkring sig och sen testar man att klara det på egen hand. "Titta mamma - det är tennis!" säger hon glatt och kollar vidare på matchen i 5-10 minuter.

När OS gick så stod TV'n på större delen av dagen med sport, sport, sport eftersom vi hade semester och vi gillar att kolla på de stora mästerskapen. Även Natalie gillade detta. På morgonen när hon ätit upp sin välling så sa hon "Pappa, kan vi titta på OS nu? Kanske är det simning?". Våran lilla sporttjej!!

Det har kanske varit lite glest med uppdateringar här den här veckan och det beror på att vi kommit igång och jobbat igen och barnen är tillbaka på fritids/förskola (och de älskar att vara tillbaka). Denna helgen är det dessutom Partille IF's fotbollsskola nere i Lexby och Darko är en av ledarna så han har varit där nere och förberett lite två kvällar denna veckan. I dag har barnen studiedag och eftersom Darko är på fotbollsskolan så är jag ledig med Natalie. Grabbarna får fotbollshelg och tjejerna får.... tjejhelg kanske? :) I morgon ska vi fira en nybliven 50-åring och det ska bli jättekul!!

Det känns som att det är full fart rakt in i verkligheten efter vår sköna semester i långsam takt. Det tar väl ett par veckor att ställa om igen. Vid månadsskiftet går jag upp till 90% på jobbet och det kommer bli jättebra för arbetssituationen, jag har alltid massor att göra när jag är där. Låt oss hålla tummarna att det funkar lika bra rent privat också. :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)