Skidome i Kviberg och minigolf i Kärralund

Alldeles nyligen öppnade nybyggda anläggningen i Kviberg och vi bestämde oss för att åka dit och titta härom dagen.
Fullstor inomhusfotbollshall!

Skidome, klicka här om du vill läsa om den. Förutom detta finns även hotell, konferens, gym, affärer och två fullstor inomhushallar för andra sporter. Jättecoolt faktiskt! Vi shoppade lite vintergrejer till bra priser på Inter Sport, jag köpte en tröja som är kombinerad fleece och underställ plus en mössa. Darko köpte byxor för längdskidåkning.

Sen drog vi iväg på minigolf, alltid lika skoj med familjen tävlings-skalle, ha ha!

Minigolfselfie! :) Det duggade och var småkallt så fleecen är på... vilken kass sommar vi haft vädermässigt men det är skönt att vara lediga tillsammans hela familjen och slippa ha en massa måsten att stressa runt till. Det hade ju förstås inte gjort något om vi kunnat sticka upp till Kåsjön för lite sol och bad någon dag men det har vi hittills inte gjort en enda gång och idag är det den 2:a augusti.

Vacker miljö vid denna äventyrsgolf.

Ni som var med på EB Föreningens sommarläger 2014 känner igen er, det var här vi bodde!


Natalie varvade briljanta hål med bara 2 puttar med supermissar som landade på 7 puttar. Hon gör en snabb vinnargest varje gång den går i på få puttar, den klassiska "yes" med knuten näve och stark arm. :)

Hon har en något bättre period nu äntligen där mycket har läkt ihop men några problem finns, ett knä och en armbåge som gör jätteont och är svårläkta plus att munnen varit kass länge. Det gör vansinnigt ont i tandköttet att borsta tänderna så jag får helst be henne gurgla smärtlindrande innan vi borstar plus att hon haft mycket blåsbildning på tungan. Sedan en tid tillbaka är hennes tunga så pass stel att hon inte kan sträcka ut den alls, den når bara till insidan på läppen vilket gör att hon inte kan slicka bort matrester när hon äter. Det är enklare att ta framtänderna och skrapa bort maten/glassen eller vad det nu är som hamnat runt munnen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)