Två sjuklingar

Idag är vi två sjuklingar som ligger under filt i soffan, Hugo och jag. Igår spådde jag att nån skulle bli sjuk för Hugo var väldigt lugn och nästan lite nedstämd och Natalie drämde till och sov TRE timmar vilket inte hänt sen hon var spädis. Hon vaknade dock pigg och utvilad och röjde järnet resten av dagen - ha ha - ingen sjukdom där inte! Hon somnade som vanligt igår kväll men gissa när hon vaknade?? 04:45 - tack för den...

Hugo däremot sa på eftermiddagen att det gjorde ont i halsen, han åt dåligt och till slut började han frysa. Dubbla tröjor, fårskinnstofflor och filt räckte inte så det fick bli alvedon också.

Nu ligger han så här mysigt i soffan och kollar på barnprogram, han ser inte pigg ut precis...

Natalie är och busar av sig på dagis och jag hoppas att hon är snäll mot oss i eftermiddag för jag orkar inte avstyra bråk och lyssna på hennes falsett hela eftermiddagen. Hugo som får utstå mycket från henne för närvarande orkar nog inte det heller.

Håll en tumme för att det inte blir några omläggningar idag är du snäll, det hade varit skönt att slippa en dag som denna. Ha det så bra och tack för att du läser!

Kommentarer

Johanna sa…
Har hittat hit genom lilla Ellys blogg, och självklart håller jag tummarna för att ni slipper omläggningar idag! Och alla andra dagar förstås.
Emelie sa…
Krya på er!!!!! Skönt att höra att Natta är lika jobbig som Elly=) KRAM
Jenny sa…
Hej Johanna och välkommen hit, tack för omtanken!

Tack Emelie, det är sega förkylningar vi hittar, blä. Ja tjejerna är ju tidiga har jag hört så det fasansfulla 2½ som vi väntade oss verkar komma nu... :/
Unknown sa…
Klart vi håller tummarna, hela familjen!

Här är vi också två sjuklingar, jag och Molly, urtrist!

Krya på er nu och hoppas att resten av familjen inte blir sjuka!
Cattis sa…
Hoppas ni mår bättre idag och att syrran skötte sig igår.

kramkram
Johanna sa…
Såg er på efter tio och vill ge er lite hopp om att Natalies sjukdom kan "växa" bort. Jag själv är född med dystrofisk eb och såg likadan i huden som er lilla Natalie. Idag får jag endast några sår per år och lever ett helt normalt fungerande liv. Det enda som syns att jag har eb är att jag inte har alla naglar kvar och lite ärr som knappt syns idag.

/Johanna S

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)