Jul snart

Jag kan inte fatta att det är julafton på lördag! Tiden har gått så snabbt och nu är det mycket som ska fixas de sista dagarna. Klappar ska slås in, väskor ska packas, några grejer ska tvättas, en julskinka ska fixas. Helst skulle jag varit ledig men jag jobbar ända fram till och med den 23:e och har dessutom nattjour hela denna veckan. Nästa vecka är jag helt ledig och det ska bli förb.... skönt faktiskt! Jag tänker ta paus från det mesta, inläggen här kommer nog inte dugga tätt heller. Bara gå hemma och pysa och mysa med familjen. :)

Fler positiva nyheter om Natalie är att hon nu har sovit flera hela nätter i sin egen säng! Det var inte en engångsföreteelse och vi är så himla glada över det!!! Jösses vilken skillnad på nattsömn... aaaaaaah!

EB föreningens sida kan man läsa lite om det kommande vinterlägret för medlemmarna. Alla ni som sålt fjärilar eller skänkt pengar till EB föreningen, detta är vad pengarna bland annat går till, tack för ert bidrag!

Kommentarer

Bettan sa…
Nej, inte är det mycket julkänsla i den här delen av landet, bara grått och vått. Vill inte ha lika mycket snö som förra året, men en cm hade varit ok.. ;)

Hoppas ni får en härlig julhelg, med dotter i rätt säng ;)

Kram
Anonym sa…
Vad härligt att sömnen blivit bättre! Hoppas det håller i sig :)

Tack också för tipset att läsa vad EB föreningen ordnar för aktiviteter.

Hoppas att ni får en riktigt skön jul och ett gott nytt år!
Hälsar Anna

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)