Julafton och julledigt

Julhelgen spenderades i Örebro hos min syster med familj. Vi hade en lugn och skön helg i lagom tempo och utan stress och krav, precis vad vi behövde! Barnen blev så nöjda med sina julklappar, det känns som om vi träffade rätt med allt vi köpte och syrrans familj likaså - kul när det blir så bra!

Här testar Hugo sin hatt och gör lite Michael Jackson moves (vi har fått se många danser de senaste dagarna!). Han fick också bl.a. pengar, filmen Bilar 2 och flera legobyggsatser.

Natalie är överlycklig att det största paketet under granen var till henne! Det innehöll en stor samling kläder att klä ut sig i. Hon fick också bl.a. ett helt gäng dockor med en massa kläder (typ Bratz eller Barbie), Pippifigurer till hennes Pippihus, en DVD-box med Pippi.

Barnen fick varsin lavalampa och det var en riktig lyckträff, de ÄLSKAR dem verkligen!

Ikväll spelade Hugo Alfapet igen och han tycker det är jättekul. Han har gått in i en period där han verkligen vill lära sig läsa så han sitter med en bok var och varannan dag och försöker läsa helt på egen hand, bokstav för bokstav och ord för ord. Det är häftigt att se när intresset för något driver dem framåt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)