Bad i lugn och ro

Vi tog oss en lugn start idag, sen frukost och faktiskt ganska sen uppstigning också: 8:30 tack för det Natalie! Det är skönt att bada Natalie tidigt på dagen för då slipper man stressa för att klockan inte ska bli för mycket.

De traditionella såren på armbågar och knän är i princip läkta men hon slog sönder två tår igår kväll på vänster fot och den högra stortån ser ut att "vara på g" den också. I morse tappade hon en bok på onda stortån som vi hade punkterat igår... Det gjorde ont och den fick punkteras igen.

På revbenskanten har hon ett sår som sakta växer utan tendens till att vilja läka. Det var en tredjedel så stort från början. Det är det som är så frustrerande och dessutom det som gör att jag försöker vara noggrann även med de minsta såren. Man kan inte låta dem vara och hoppas på det bästa för det ordnar sig inte av sig själv.

Kommentarer

Anonym sa…
Ville bara skicka lite kramar till er. Jag läser din blogg i stort sett varje dag. Är väldigt intresserad av EB, 1999 skrev jag mitt specialarbete i skolan om just sjukdomen EB. Har en bekant vars son har EB. Han är idag runt 20 år. . Önskar er all lycka o välmående massor av kramar till er söta lilla sessa.
Mvh Rebecca
Jenny sa…
Hej Rebecca och tack för hälsningen! Det är alltid lika kul att höra ifrån läsarna, det är inte utan att man undrar vem det är som sitter där och läser det jag skriver... Jag har ju inte flera hundra släktingar som kan vara skyldiga till trafiken på bloggen! ;)
Hälsningar Jenny
Bettan sa…
Och att hon är så bra i skinnet kan hon ju tacka mamma och pappa för.

Kramar :)

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)