Halloweenkalas


Så här läskig såg Hugo ut idag när han var på Halloweenkalas! Han var bjuden till Theo och när det närmade sig så sa Darko "mamma kan skjutsa dig". Inget konstigt alls. Vi satte oss i bilen och rullade iväg, han hade ett paket i handen. Efter någon minut säger han "hur många timmar tar det?". Det tar inga timmar, det tar bara 5-10 minuter sa jag glatt och garvade lite. Efter en stund till säger han "vilken Theo ska jag till egentligen?" och då förstod jag att han missförstått! Han trodde han skulle till Theo i Kävlinge och dit tar det omkring två timmar. =)

Natalie blev glad när han kom hem och en ballong fick hon också. De lekte glatt med sina ballonger en stund och smack. Självklart halkade hon till och ramlade så nu är den vänstra handen sönder igen. Tyvärr blir sårområdet större för varje gång. Nu hade hon en blåsa som klättrat runt och upp på sidan på handen. Nästa gång om den fortsätter växa så går den hela vägen runt och upp uppepå handen.

Så ofta glädje och lek snabbt byts till smärta och tårar för Natalie och till frustration och besvikelse för oss. 

"Ni borde åka bort du och Darko och bara göra ingenting en helg" sa någon till mig idag. Ja det kanske är det vi borde göra, jag vet inte. Kan man ta semester från sin vardag? För mig är det semester att gå till jobbet. Där byter jag från mamma/sjuksköterska till något helt annat och jag ska berätta för dig att det är ett skönt byte. Något absolut nödvändigt för mig. Jag är imponerad av de som väljer att arbeta som assistenter till sina egna barn, jag hade inte klarat att göra det på heltid. 

Men å andra sidan så skulle jag ju absolut inte arbeta inom sjukvården heller och nu står jag här och är sårsjuksköterska varenda dag och det går ju. Så allt går om man vill eller måste, så är det faktiskt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)