Förberedelser inför Lucia


Det är hög tid att fixa till Lucia-kronan eftersom förskolans firande är i morgon. Som vanligt står man där och provar batterier och lampor till höger och vänster och inget fungerar, varför är det alltid så? Efter byten av lampor och diverse test kom jag fram till att tre av fem ljus fungerar så det får bli en halvtänd krona eller kanske en helt släckt... De där plastkronorna håller inte för mycket verkar det som, det glappar som sjutton.

Igår efter badet fick Natalie en tatuering för första gången. Oj det var stort! Jag placerade den mitt emellan armbåge och hand, där hon normalt sett inte har några bandage. Huden är hel och fin och det är lättare att titta på den då hon bara behöver flytta på kläder i några lager och en tubgas. Gissa om hon har kollat på den och visat upp den på dagis?! När jag hämtade idag så var armen blottad; vanten var nerhasad mot handleden och tröjorna samt tubgasen upphasade mot armbågen! =)

Natalie har pratat om den hela dagen och det senaste är att den kanske håller ända till Slovenien! Det är 1,5 vecka kvar så det är inte omöjligt. Slovenienresan pratar hon också om dagligen nu, HELA dagarna. Hur många dagar är det kvar? Ska vi åka snart? Vilken dag åker vi? Snart ska vi till Slovenien! Osv... Det är kul att göra resor när barnen börjar bli större och faktiskt förstår att uppskatta dem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)