God Jul från Slovenien!

Vi har fixat uppkoppling så jag passar på att slänga in ett God Jul-inlägg!

Resan ner gick bra, barnen tyckte det var superkul. I Budapest mötte Darko oss och vi körde mot Runec, Slovenien. När vi passerade gränsen så hade vi nedräkning "är ni med nu barnen, 3, 2, 1 - nu är vi i Slovenien!" och då utbrast Natalie efter någon sekunds betänketid "men vi sitter ju fortfarande i bilen!". Hon har inte alls förstått det här med ytan på ett land, hon trodde antagligen att farmors och farfars hus är Slovenien så hon trodde att vi skulle vara i huset när vi kom till Slovenien... =)

20:00 var vi på plats i huset och någon timma senare eller så hade Natalie somnat gott i sin säng. När vi sa till Hugo att han också skulle sova sa han något i stil med "Men vad håller ni på med? Det är ju fredag!" så det var bara att plocka fram lite chips och låta honom vara vaken en halvtimma till så han inte gick miste om fredagsmyset.

I går skulle vi iväg och köpa internetuppkoppling och svärmor skulle köpa en TV mm. Vi rullade några hundra meter på vägen men tyckte att det lät konstigt. Vi stannade och Darko gick ett varv runt bilen - punka på höger fram! Förb........! Vi har assistans på den bilen och inget reservhjul så det var bara att promenera tillbaka och ta den andra bilen medan Darko fick invänta bärgare. Ja vad säger man? Sällan blir det som man tänkt sig. Det löste sig i alla fall och vi fick ta en tur till idag för att handla grejerna.

I morgon ska Darko sticka iväg för att köpa nytt däck eftersom det bara är temporärt lagat och kan paja igen när som helst. Vid lunch ska det förhoppningsvis vara avklarat för då ska vi käka julmat och fira med släkten.

Hoppas du får en riktigt god jul, vi ses snart igen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)