En besvärlig trasig näsa

För några dagar sedan slog Natalie upp ett sår på näsan och det har gått sönder lite varje dag. Hon lyckades ramla ute på gräsmattan idag och slog då upp hela sårytan igen plus att hon skalade av hud i pannan.

Mammas lilla otursfågel såg inte den lilla "bobby-bilen" som stod på gräsmattan och dök ikull ordentligt.

Hon vill promt ha plåster på nästan alla sår nuförtiden. Vi provade på näsan när hon slog upp den härom dagen och det släppte efter bara ett par minuter. Idag ville hon testa igen och det blir väl mindre tjafs om hon får som hon vill kan man säga... Temperamentet finns där just nu! :))

Hon visar nästan stolt upp sina plåster med ett leende på läpparna. Det verkar vara en väldigt positiv känsla att få på plåster, kanske kan man glömma bort såren en stund när man vet att de är skyddade? Precis som jag trodde så släppte även detta plåster efter tio minuter så nu är hon utan igen.

Är det någon där ute som har hittat ett bra sätt att lägga om en näsa? Hon klarar sig bra utan plåster på såna här sår egentligen men kanske får hon ännu större sår där någon gång i framtiden och jag tar gärna emot tips om ni har några!

Kommentarer

Mia sa…
Så snygg snok hon har, tjejen! Min e lika grann ;)Dummaste kroppsdelen som man kan få sår på! Iprincip omöjligt att göra ngt åt... bara att vänja sig =)

Kram på er =o))
Anonym sa…
Aj aj.. Hoppas det läker snabbt! Kram Märith

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)