Onsdag - baddag

Hon ville som vanligt inte i men när hon väl satt sig så hade hon jättekul med sina leksaker. Hon är lite modigare när det gäller att flytta runt i badet också, åker omkring för att nå saker och sätter sig på tvären och så. Det som är trasigt just nu så det blöder är höger armbåge och utsidan på höger fotled, i övrigt så ser det ovanligt fint ut. Efteråt fick hon ha på sig sin julklapp som hon älskar!

Kommentarer

Anonym sa…
Hej! Måste börja med att säga att jag är imponerad över hur fantastiska ni är i eran omvårdnad av er dotter. Hur är det med hennes knän? La märke till de i bilden med du nämnde inget om dem ser hon alltid ut så är det resultat av tryck skador?
Hälsningar läsare från Mölndal
Jenny sa…
Ja med Dystrofisk EB så får du väldigt synliga ärr och hennes knän går dessutom sönder om och om igen trots alla skydd. Alltså hinner ärren inte ens blekas innan såret går upp igen. Nu har hon hud över hela knäna och den är inte "fjärilstunn" utan börjar bli lite starkare så just nu är de faktiskt fina även om det inte ser så ut för ett otränat öga. Om några dagar eller någon vecka så har vi säkert en ny blåsa där och då börjar man om på ruta ett igen i läkprocessen.

Tack för de värmande orden! Hälsningar Jenny

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)