Julafton del 1

God Jul! 
Nu har jag kompletterat med lite text. När jag får fatt i fotona som togs med kamera kommer ett inlägg till, vi glömde nämligen vår kamera hemma.  :)
Oj vad barnen har lekt med Nisse! Man skulle kunna tro att han skulle tröttna men det är tvärt om, när barnen inte leker med honom kommer han och letar efter dem och jamar. :)

Uppdukat för julbordet.

Många klappar under granen, det fick inte riktigt plats... :)

Vi hjälptes åt att förbereda maten, Darko steker prinskorv, det är ju så himla gott!

Världens finaste Nisse pausar lite. Ragdoll måste väl ändå vara den sötaste och charmigaste rasen man kan hitta? Han är som en hund, enormt sällskaplig. Pälsen är som sammet och lattefärgad, ögonen intensivt ljusblå. *sööööt*

Han kollade in paketen noggrannt. Två dagar innan vi kom när syrran började plocka fram julsaker och fixa blev han superbusig berättade hon. Han sprang som en tok och slängde sig rätt på hennes ben och liknande, jamade och tjatade om uppmärksamhet. Han har lekt med paketsnören och julgransprydnader men mest lekte han med ett gummisnöre, nya favoritleksaken. Barnen har dragit på det där gummisnöret varv efter varv i huset och när de inte drog i det så drog han det själv, ena änden i munnen och så tog han det med sig dit han gick.

Fint fixade innan det drar igång med mat, Kalle Anka och tomtebesök!

Kalle Anka, alla är jästa och pausar innan tomtebesöket. Tomten var nog tröttast för tomten tog en tupplur i soffan... ;)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)