Orolig över ögat

Ungarna var på något slags stridshumör i går kväll. De hade fått mat och skulle leka en stund innan det var dags för julkalender och sen sova. De tjafsade om allt och var konstant jättearga, skrek till och med åt varandra. Jag medlade och medlade, tänkte att de lär sig något av det här. Det gjorde de säkert men de kunde uppenbarligan ändå inte sluta. Jag strök och Darko packade, han reste bort i morse. Det eskalerade och sen hörde vi ett galltjut från Natalie. Då har hon kastat en kudde på honom varpå han tar upp en och kastar tillbaka på henne. Självklart träffar den mitt i ögat, det är väl själva f...n.

Detta har hänt en gång tidigare men då träffade den inte illa, hon blev bara omskakad av att få den på sig. Nu var det verkligen rakt in i ögat. Så nu har vi ett öga som är irriterat att ta hand om. Hon är inte röd och hon tittar med det hela tiden så det är ingen allvarlig grej än så länge men hon klagar då och då på att det känns konstigt så vi droppar ögondroppar i. 

Går det sönder en gång så lär det vara precis som med hennes övriga sår på kroppen, det går upp om och om igen. Håll tummarna för att det inte blir allvarligare än så här och håll gärna tummarna för att det aldrig mer kommer tillbaka också. :(

Jag värmer den lilla flaskan i handen en stund först, i med en droppe och...

...blinka, blinka.

Sen väntar vi lite och gör om det igen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)