Smurfarna 2 till frukost

Vi hyrde film till barnen igår men hann aldrig se den på kvällen så de fick se den när de vaknat i morse. Skön stil de har slappisarna!

Natta myser med en filt som jag vann för några veckor sedan i en gissningstävling (hur många pennor det låg i en plastlåda). Snygg och mysig är den!

Hugo som varit prickig sedan annandagen blev även svullen i ansiktet i går, i dag såg det ytterligare svullet ut så vi ringde sjukvårdsupplysningen. De skickade oss till Primärvårdsakuten i Mölndal där en läkare konstaterade att Hugo drabbats av angioödem (bildgoogla det så får du se att han kommit lindrigt undan). Nu får han Betapred i några dagar och Cetirizinet ska han äta en hel månad.

Det mysigaste med mörka vintern är alla ljus! 
Efter läkarbesöket drog vi till O'learys vid centralen och åt lite gott, ungarna var överlyckliga över restaurangvalet - kolla på TV när man äter...! Sen gick vi på bio - Sune på bilsemester. Den var väldigt rolig, vi garvade gott alla fyra. Natalie har lite svårt att sitta i mörkret i 1,5h så hon satt på sitt fårskinn i egen stol en stund och sedan vandrade hon mellan mig och Darko. :)

Mysiga familjedagar! I morgon ska jag jobba men sen får vi mysa två dagar till. Hoppas du har lite sköna lediga dagar du också och tack för att du tittar in här.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)