Klorinbad och PolyMem

Idag blir det en kort uppdatering! Igår badade Natalie och jag bestämde mig för att det var dax att ändra lite för att få ordning på de sår som vägrar läka ordentligt. Jag är van vid att hon har sår som går upp om och om igen men efter några veckor brukar jag vinna - det läker och håller mer än två dagar. Inte för alltid förståss, det är ju EB vi pratar om. Nu har hon dock några sår som aldrig får läka helt. Just som huden börjat se hel ut så går det upp igen, om det ens hinner se helt ut.

När hon badade igår så fick hon en matsked klorin i badkaret för att döda baciller. När jag sen la om henne så bestämde jag mig för att köra PolyMem på armbågarna för att se om det gör någon skillnad. Jag har haft PolyMem liggandes i garderoben rätt länge men har aldrig använt det eftersom mina metoder brukar funka.

Nu återstår det att se vad detta kan göra för skillnad!

Kommentarer

Emelie sa…
Lycka till Jenny! Polymem är ett lurigt förband och det kan bli sämre innan det blir bättre. Det kan också fastna om såret är för torrt eller göra huden för våt om förbandet sitter på för länge. Hoppas klorinbadet gjorde susen. kram
Anonym sa…
Hoppas det kommer att funka. Vi har aldrig vågat prova Polymem, har oxå lagt undan det i en låda men kanske någon gång? Klorinbaden är i alla fall guld värda och det tackar vi Emelie för, hade aldrig hittat tipset själv. Theos hudläkare är oxå imponerad. Det hjälper, tar bort bakterier och torkar in... Kram!

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)