Besök

Knasblogger, den här posten skrev jag för ett par dagar sedan men den har tydligen inte publicerats! Vi fick besök i onsdags, syster med man och bror med sambo kom hit - jättekul! Ett par timmar innan de kom så kom världens åskskur, 10 minuter efter att vi på telefon försäkrat dem om att de var på väg mot Sveriges framsida - här är blå himmel! ooops. ;) Vi har haft mycket åska under veckan, du med?

Ösregn på vår nymålade balkong.

Middag på Hotel Novotel. Från vänster Darko, Hugo, brorsan Mats, Annelie, Leif, syrran Eva och Natalie. Det är intressant att gå på restaurang med Natalie just nu, hon är jättestimmig så man får bita sig i tungan för att inte skrika rakt ut. Men vi överlevde och maten var jättegod! Kul att ha syskonskaran samlad, det är inte ofta med tanke på att jag flyttat från Örebro för 13 år sedan eller hur länge sedan det nu var.

Vi har en rosa period här hemma... Lägg märke till Pilgrimsmycket som jag köpte åt henne i ett svagt ögonblick för ett tag sedan... Hon älskade det så fort hon såg det på avstånd i affären så jag lät mig övertalas. :)

Vi tog en cykeltur i torsdags, första familjeutflykten på cykel i år, det har inte blivit av tidigare trots att vi vet att ungarna älskar det.

Vi cyklade till Triumfglass glasscafé som ungarna älskar, Hugos kompis S var med. Nöjda killar som åt TRE kulor var, hur orkar de? För dig som inte ätit på Triumfglass glasscafé så kan jag berätta att kulorna är 2-3 gånger större än på andra stället. Man blir mätt på 1-2 kulor...

"Snälla snälla mamma, kan du inte platta mitt hår?" Svårt att motstå den söta frågan när man har semester. Långt hår har hon nu vår mörkbrunögda juvel. :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)