IKEA-besök = lördagspyssel

Vi stack iväg till IKEA idag för att köpa lite mer förvaring till barnen. Det är alltid kul att gå ett varv i sakta mak och titta på alla inredningsförslag som de möblerat upp i de små rummen. Dessutom sprang jag på en av mina arbetskamrater där, kul!

En korv på vägen ut, det är nästan givet!

När vi kom hem åkte pysselböckerna fram, Hugo löser korsord och äter lite lördagsgodis.


Natalie klistrar mängder av små klistermärken och smaskar på några chokladbitar som är den stora godisfavoriten, nästan det enda i godisväg som hon äter. Glass går också ner förståss och då helst sandwich. :)

Darko fick skruva. Och skruva och skruva.

En hylla mellan säng och vägg där bland annat alla legobyggen hamnade.

Expedithyllan han hade byggdes på med 4 nya fack upp mot taket.

Vi har gett upp förhoppningen om att hitta en rejäl hörnhylla som sväljer mycket och har runda hörn. Natta har nu också fått en expedithylla med extra överhylla och den svalde mycket! Det var extra kul att få flytta in en stor hög med böcker till henne, böcker som tidigare stått inne på Hugos rum trots att det är hon som läser dem eftersom han vuxit ifrån dem.

Natalie fick en lite större kudde för att kunna mysa till det i sitt rum och till exempel kunna ligga i sängen och titta på TV. Hon kom dock snabbt på att nu kan hon ju äta sin kvällsvälling i sitt eget rum!
I kväll gick hon på toa utan att gråta vilket var en stor seger efter de senaste hemska dagarna. Vi kan ju inte veta om vi har månader av tårar i samband med toabesöket framför oss eller om det läker på en vecka när hon får sår i rumpan. Nu håller vi tummarna för att det var det senare. Hon har ätit bra hela dagen, aptiten är det inget fel på. När vi gick runt på IKEA fick vi dock rusa till toaletten för att få tag i en mugg med vatten eftersom halsen började reta. Det gick bra tack och lov, man vill ju inte att hon ska hamna i situationen att hon ska kräkas mitt i en affär, hon är stor nu och skulle skämmas ihjäl. 

Kommentarer

Louise sa…
Kan man inte klä in hörnen genom att limma dit rosa pälstyg? Då blir det fint och inte så hårt om man råkar ramla :)
Jenny sa…
Ja det kanske är en idé Louise, vi får fundera lite och se om vi tror att det behövs. Tack för tipset!
Jenny

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)