Böda och minigolf, igen!


Lite varm, ville gärna ha täcke när hon åt morgonvällingen. Det gick trögt men hon fick i sig det mesta i alla fall och blev då lite piggare. Vi resonerade fram och tillbaka och kom fram till att det blir rätt varmt i stugan mitt på dagen när solen ligger på. Då är det troligen faktiskt skönare att sitta i sin vagn utomhus där det fläktar lite, alltså gav vi oss iväg i alla fall. Blir hon sämre kan man alltid åka hem igen.

Världens snällaste sitter i skuggan av solskyddet på vagnen och spelar surfplatta. Då och då tittade hon upp och kollade vad Hugo gjorde men mestadels var hon helt inne i sina spel. 

Hugo såg någon bli nergrävd i sanden och ville själv testa, jätteskoj! Darko hjälpte honom.

Sen ut i vattnet, sandig från topp till tå.

Efter det tillbaka upp på stranden för att gräva ner sig igen på egen hand med ett nöjt leende på läpparna.

Kolla mamma! Nu ska jag bada bort det igen!

Det fanns maneter i vattnet den här dagen och alla ungar höll på och grejade med dem. Hugo pratade en hel del om dem så Natalie var ju tvungen att få gå och titta på dem också. Efter stor tvekan kände hon med ett finger på en som Darko lyfte upp åt henne. Sen ville hon känna på vattnet. Efter lite funderande lyfte Darko upp henne och bar ut henne någon meter, liggandes på mage som ett flygplan i hans armar stoppade hon ner några fingrar och kände. Sen var hon nöjd!

Efter närmare två timmar på stranden åt vi en glass innan vi åkte vidare hemåt. Strax innan vi var vid stugan fanns en minigolfbana som vi sett från vägen varje gång vi kört förbi, lite annorlunda och fräck. Den måste ju provas! Vi åt lite onyttig gatuköksmat intill innan vi skulle spela. Natalie var inte sugen på att spela så jag höll henne sällskap så fick grabbarna spela. Tankfull satt hon i sin vagn och iakttog.

Här skuttade hon dock ur vagnen och åkte glatt med på en liten flotte man drog sig över till en ö med för att spela ett hål och sedan ta en annan flotte vidare på golfbanan.

Här är de på ön och spelar ett hål. Natalie övervakar. :)

Darko lyckades med en hole in one. Det blev ett par under veckan. Jag satte en också på en av banorna, vilken det nu var... :) Sista hålet så började Natalie och frysa igen, tur att vi skulle hem efter det. Skönt att hon ändå inte var så dålig så vi var tvungna att vara hemma hela dagen, det hade ju varit trist.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)