Böda Sand

En bild säger mer än 1000 ord men jag berättar först att det var första gången hon badade ute och vi hade det toppen idag på Böda Sand! =)

"Se på mig" eller något liknande måste hon ha tänkt!
Vågor rullar in mot Natalies omlagda fötter, spännande!
Den här bilden säger så mycket! Hon ville bara i igen och det skulle absolut vara utan solskyddströjan och vantarna. Jättehärligt men magknip för mig och beslutsångest - ska jag våga släppa henne i det här läget? Tänk om hon ramlar? Då kasar huden av i högar och vi får stora svårläkta sår som kanske är början på nya områden som går upp om och om igen. Jag chansade, lät henne kliva omkring lite (det ser ut som att hon springer med det gör hon inte!!), tog en snabb bild och sen var jag där snabbt igen och höll henne i handen.
Burr burr, hon skakade här men jag bönade och bad att få ta en fin bild innan hon flög upp igen - så fin bild!
Sen drog jag av allt utom badbyxor och fotbandage och så fick hon ligga i solen och värma sig.  Hugo kom genast dit och la sig bredvid. När jag stoppat ner telefonen bevittnade vi några mysiga syskonkramar som jag gärna hade fångat på bild. Hugo la sig intill och de låg med armarna om varandra en stund. *kärlek*
Semesterbilden nr 1 =)
Bandage på stranden. Vi kan absolut inte packa in henne i bilen och köra 1 timma utan förband så det är bara att vackert börja lägga om med "tillfälliga" förband för när vi kommer tillbaka till stugan måste allt av, lillfia duschas och tvättas ordentligt och sen kommer den "riktiga" omläggningen. Meckigt minst sagt men väl värt det när hon haft en sådan underbart rolig dag!
När förbanden var på började hon spexa lite med min bikini... "Titta mamma!"
Sötaste badpojken på Böda sand! I år har det verkligen lossnat med utebad för Hugos del och det var kanske på tiden. Ungar brukar ju ofta älska att bada ute och går knappt att få upp ur vattnet. I år är första gången som den beskrivningen passar in på Hugo, tidigare år har han huttrat och velat gå upp nästan direkt - blå om läpparna. Nu busar han och håller igång, huttrar lite men badar så länge han får.
Hugos sandiga fötter, tyckte bilden var så mysig och somrig!
Efteråt fick de glass, undrar hur mycket glass de ätit den här sommaren? Måste vara nytt rekord! ;)
Natalie väljer alltid Sandwich om den finns, en riktig storfavorit.
För den som känner till hur det ser ut vid Böda så kan jag avslöja att vi körde ut från parkeringen och halvvägs ut till rondellen hade hon somnat... 30 sekunder tog det kanske! Ha ha!

Kommentarer

josefine sa…
gud vad härligt det ser och helt underbart att hon ser ut att le i sömnen på sista bilden :)
Hej!
Det ser jätte härligt ut och Natalie verkar gilla det! :)
Hoppas ni hinner bada fler gånger innan sommaren är slut.

Nu en annan sak. Har du någon mail? Jag har en fråga och vill inte ställa den så alla ser.
Lämna gärna några rader och berätta att det är du i en mail till mig (vet inte om det går på något annat vis)
Så ser jag och kan ställa frågan,
Det vore jätte snällt!
Kram Sara

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)