Natalie surar och #goemma

Det går bitvis trögt med maten men hon äter bra på förskola säger de så då får vi helt enkelt släppa det när hon bara sitter och petar i maten här hemma. Mestadels säger hon att hon inte vill äta för att det gör ont i munnen. 


Här surnade hon till rejält av en ganska lustig anledning. Hon sa till mig att hon ville gifta sig med Hugo när hon blir stor och dumt nog svarade jag att det får man inte, man får inte gifta sig med sin bror... "Men jag VILL gifta mig med Hugo, jag älskar honom!" hojtade hon och sedan var diskussionen igång. "Du och pappa har ju gift er och ni är samma familj!" sa hon riktigt besviket och anklagande. Det var inte lätt att få henne att förstå att mamma och pappa inte var samma familj när vi träffades, hon förstod inte alls det där. På kvällen när Hugo skulle lägga sig berättade jag vad som hänt och han utbrister besviket "men mamma det kommer bli svårt att hitta någon utanför familjen, det hade varit enklare att ta någon i familjen". Ha ha ha! Söta barn, vad roligt det är att höra hur de tänker! Jag förklarade för honom att han kommer aldrig någonsin ha svårt att hitta någon eftersom han är en sån fin och go kille, men då flinade han bara lite förläget.

Idag är det lördag och jag tänker följa den här tjejen och heja rejält på henne! Har ni sett vilken genomslagskraft hennes regnbågsfärgade naglar fått? Coolt gjort!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)