Lammet och grisen

En ganska lugn dag. Vi kom iväg ganska sent hemifrån och vi körde omkring och bara såg oss omkring en hel del. Vi fick också köra tillbaka upp till Byxelkrok eftersom vi glömt Natalies fårskinn på en restaurang där. Vi hade bara ett med oss så det var som sagt bara att köra upp igen. Hon har det i vagnen och vi tar med det in på restauranger eftersom de flesta har rätt kantiga och hårda stolar.

Vi slog till på ytterligare lite minigolf eftersom ungarna älskade det. Darko var sitt färggladaste jag denna dag, så härligt tycker jag! Tröja, byxor och skor i olika nästan lysande färger. Fint och somrigt! :)
Natalie skulle först inte spela, hon var inte så pigg denna dag, ville mest sitta i vagnen och titta på. Lite gnällig och vägrade nästan att äta, bara petade i maten. Men när vi hade spelat första hålet så kom hon självklart på att hon också ville ha en egen klubba och boll och det slutade med att hon spelade nästan hela banan själv och hade jättekul. Sjuk eller inte sjuk undrade vi... Det gick i vågor.

I början av veckan bokade vi bord inför denna torsdagskväll på Lammet och grisen som är mycket populärt. Efter att ha ätit där så kan jag förstå det, jösses vilken mat - bäst på hela veckan utan konkurrens! Det är buffé, du betalar för maten på väg in. Fast pris för vuxna och 15kr/år för barnen, dvs 60kr för Natta och 120kr för Hugo. Om du är på Öland så bara måste du åka hit, vi rekommenderar detta ställe jättevarmt!

Vid en station plockade man sallad, sås mm. Vid nästa fick man kött uppskuret från ett urval av lamm och gris. Vidare fanns varma tillbehör vid en egen station och dryck köptes i baren. Det var stort som bara den, folk och köer överallt, men det funkade bra.

Jag plockade på detta på mina tallrikar och åt upp det mesta. Mätt som en plätt efteråt kan jag lova. Darko erbjöd sig att köra så jag drack ett glas rött till maten, så himla gott till det fantastiska köttet!

Utanför fanns en lekplats och stor gräsmatta där barnen kunde leka sig trötta efter maten. Vi satt precis vid fönstret så vi såg denna lekplats och självklart ville våra barn stanna på vägen ut också. Här provar Natalie balansgången med hjälp av Darko, fram och tillbaka gick hon ett par gånger. Natalie åt bara 2-3 tuggor på sin mat, sen satt hon och tryckte och frös. Vi insåg att hon inte var riktigt frisk denna kväll, det hade smygit sig på under dagen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)