Prisessan och konferens i Rom

Natalie älskar att byta kläder och göra sig fin, på helgerna är det också fritt fram att spinna loss på detta område... På vardagarna hinner man liksom inte klä ut sig till prinsessa och göra 10 klädbyten mellan dagis, middag och sovdax. I dag grävde jag fram en påse med utklädningskläder som hon fick av syrran för ett par år sedan. Hon har klätt ut sig någon enstaka gång i de kläderna förut men intresset var väl inte tillräckligt stort. Men nu så! Hon blev överlycklig av att få gräva i den stora påsen och inte helt oväntat var det något prinsessigt med vingar på ryggen som hon valde.

Tjejer blir lyckliga av fina kläder och det börjar tidigt, bara så ni vet! ;)

Jag har börjat packa inför nästa veckas stora äventyr. Jag ska på internationell EB-konferens i Rom! Det ska bli oerhört spännande och intressant att höra alla dessa föreläsningar om forskningsläget och behandlingsmetoder osv. men också att träffa många andra som engagerar sig kring EB. Jag och Malin som också är engagerad i styrelsen i Svenska EB föreningen åker dit. Vi bor på olika ort och dessutom har hon varit i Rom tidigare så vi kommer inte resa tillsammans. Jag åker dit redan på onsdag och tar en extra hotellnatt på egen bekostnad för att turista lite i Rom. Man kan ju inte åka dit utan att ha sett Colosseum t.ex!! 

Jag sökte lite info på nätet och såg att det var 22 grader där idag men det kan i genomsnitt vara uppåt 27 grader. Sommar!! Jag hittade lite tips för turister på denna sida bland andra men kanske har du något du vill tipsa om? Jag vill gärna höra vad man absolut inte får missa, vad man ska undvika, hur det är att åka buss/taxi, vad man ska tänka på när man går på restaurang - vad måste jag äta? Italiensk glass så klart men vad mer? Jag är jättetacksam om du vill dela med dig av dina tips!

Kommentarer

Susanne sa…
Du ska äta pizza om du inte har varit i Italien tidigare. Deras pizza är sååå mycket godare än i Sverige. Men ät den inte var som helst..jag känner folk som nog kan tipsa om pizzerior. Glass, absolut! Testa särskilt deras sorbet.. citron i synnerhet. Du ska dricka limoncello också eller ännu hellre något som heter Aurum.
Rom har jag varit väldigt lite i men jag kan en massa om Italien generellt så säg gärna till om du undrar något särskilt (jag har bytt mailadress, du kan kontakta mig på min blogg så hör jag av mig).
Rom är gigantiskt så jag rekommenderar taxi framför buss faktiskt..

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)