Röjer och uppdaterade ett inlägg

I dag grejar vi i köket, vi frostar av frysen och rensar i skåp. Flera ICA-kassar med gamla utgångna grejer har hamnat i soptunnan, kanske kommer vi för en gångs skull fylla den till tömningen den här gången? På onsdag får vi hemlevererat ny kyl och frys, vi byter eftersom kylen pendlar mellan nollan och 2 grader för det mesta vilket gör att färskvarorna blir förstörda.

Natalie ville bada innan hon lägger sig så det blir sen eftermiddag vi drar igång den lilla aktiviteten. Hon har gått ytterligare en gång på toa utan tårar och vi fortsätter att hålla tummarna att det förblir så. Halsen är dock jättekänslig, hon var på väg av stolen och mot toa vid frukost idag men hon redde ut det med lugnande ord från mig och lite vätska. Minsta lilla bit som inte är ordentligt tuggad fastnar, denna gång var det mjuk och fin korv hon åt tillsammans med äggröra, något vi trodde var helt lugnt att servera. Det är nog så att inget är helt lugnt att svälja för henne just nu, vi får vara på henne om att tugga noga och inte stressa.

Jag fick en fråga om hennes händer på förrförra inlägget "Sitter stilla..." och jag valde att lägga till svaret i inlägget för jag tror att fler undrar, så kika tillbaka om du vill. Önskar dig en fortsatt skön helg!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)