Rätt långsam söndag

Pga att barnen varit magsjuka har vi vi varit inne ovanligt mycket de senaste dagarna och det blir ju rätt drygt i långa loppet. I dag var det fint väder och alla verkade pigga så vi bestämde oss för att vi skulle må bra av att komma ut och få lite luft. Vi åkte till Härlanda Tjärn.

Darko sprang milen och det gick inte särskilt långsamt faktiskt!



Barnen och jag promenerade runt trean i långsam takt.
Jag är fortsatt helt slut, gäspar dygnet runt och är så trött så det svider i ögonen. Det beror förmodligen på att jag sover så dåligt på nätterna med den onda nacken. När jag sovit en stund vaknar jag och vill vända mig men det går inte för det gör så ont. Då får jag ta spjärn och putta mig runt på något sätt som inte känns som en kniv rätt in i någon del av nacken. Men det går faktiskt åt rätt håll. Efter naprapatbesöket i fredags så blir det långsamt bättre. I morse behövde jag inte ta värktabletter för att komma ur sängen utan kom igång bra ändå. Efter någon timma bestämde jag mig för att det är bra att ta dem ändå så jag får slappna av lite mer i musklerna. 

Hugo hälsade på änderna i sjön och önskade att vi hade bröd med oss. Nästa gång vi åker dit ska jag försöka komma ihåg det.

Natalie slumrade i några minuter under promenaden men inte mer än så. När vi kom till änderna ville hon också titta närmare men hon hade humörsvängningar som hette duga. Hon äter så klart lite mindre portioner nu efter att ha varit sjuk, men hon äter ofta i stället. Jag tror inte det hon får i sig räcker till allt som hennes kropp behöver och då blir hon riktigt lynnig. Hon har i alla fall ätit duktigt hela dagen idag och halva igår, det känns skönt att det går åt rätt håll. 

På surfplattan brukar det oftast vara Subway surfer när hon spelar spel men idag var det Angry granny run (tror jag den heter). En ilsken farmor som springer omkull folk i en rasande takt - ha ha ha!

YouTube är också populärt och favoriten heter Katy Perry. Just nu har hon fastnat på Roar som jag också gillar. Hon såg ett liveframträdande från en MTV-gala och sa "Dit vill jag åka mamma. Det är mammor och pappor och barn där som tittar - det vill jag också göra!". Okej vi har en idol här tror jag! Och hon vill gå på konsert och se henne live! Sötingen. Jag förklarade att hon kanske inte är i Sverige så ofta och det kan vara svårt att få tag i biljetter men vi får se längre fram. Konsert? Hur sjutton går man på konsert med en 4-5åring som dessutom är jättekänslig undrar jag?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)