Första fotbollsmatchen!

Idag var det äntligen dags för första fotbolssmatchen för Hugo, som han har längtat! I vintras hade de en cup som han missade då han ramlade ur sängen och stukade foten, han var så enormt besviken då stackarn. Idag var han iaf frisk och kry, pigg som få, laddad som bara den.

Natalie var också laddad, i bilen på väg dit sa hon om och om igen "mamma, bilen åka matchen". Här tittar hon fram bakom vagnens regnskydd, det var såklart ostadigt väder. Som tur är droppade det inte mycket, solen kom till och med fram och värmde oss en stund.


Hugo efter match nr 2, ganska trött efter att ha kämpat i 4 x 20 minuter. Tyvärr lyckades inte våra hjältar idag, de var väldigt många färre än sina motståndare plus att de såg lite yngre och osäkrare ut. Jag tror att Qviding som de mötte hade tillräckligt med barn till fyra fulla lag medan Partille hade 7 tappra i första och 9-10 i andra matchen (då hade dessutom 7 redan spelat i match 1...). Många av våra killar är 05:or i laget som heter P04, motståndarna såg långa och snabba ut så jag gissar att de hade många 04:or i sitt lag.


Hugo är iaf en erfarenhet rikare, första matchen avklarad! Han kämpade på, vi fick se ett antal glidtacklingar, han har spelat för mycket x-box! He he! :D Han såg ut att ha kul trots förlusten och det är ju huvudsaken.


Vilken lycka sen att få möta en bästis på planen, Simon som är son till kompisar till oss. Det är så kul att grabbarna gillar varandra och har liknande intressen.


Två riktigt goa gubbar, eller hur! Som vanligt bjuds det på naturliga leenden när man ställer upp dem för fotografering!

Kommentarer

Emelie sa…
Så söööt han är!
Anonym sa…
Härligt med sport, Hugo ser lagom sliten ut men lycklig! Ja, leendet på sista bilden är lite likt Soffis alla miner på något sätt, kan de vara släkt? puss på er från Götavi

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)