Fotbollscup i fantastiskt väder

Idag har vi haft toppenväder, sommarkänsla! Darko stack iväg med Hugo efter frukost ner till Lexby och Partille IF där det var fotbollscup idag. Fyra matcher skulle spelas.

Natalie och jag fixade helgens obligatoriska bad med omläggningar så vi fick komma lite senare. Hon ser ganska fin ut igen, idag fick vi sticka en blåsa på lillfingret och en på ena knät. Eksemet på armbågen har blivit mycket mycket bättre efter intensivbehandling under veckan. Jag har smort med Mildison och därefter mjukgörande två gånger om dagen och det har gett resultat.

När vi kom ner till fotbollen så hade de precis börjat på match nummer två. Natalie skulle sova och var dessutom jättetrött efter bad och omläggningar men hur lätt är det att somna när man är omgiven av busande barn och engagerade föräldrar som gapar instruktioner och beröm till sina barn? Tillslut slocknade hon iaf och sov omkring en timma.

Hugo som är född -05 spelar med 04:or och faktum är att många i hans lag är 05:or. Det var tufft för dem idag, i alla matcher. De fick tyvärr inte känna på hur det känns att vinna en match men de gjorde ett eller ett par mål i varje match och ett av dem gjordes av Hugo. Gissa om han var stolt?!

Här får han precis en medalj runt halsen och den var värdefull kan jag lova! Oj så stolt han var... På onsdag är det dags igen, håll en tumme för att vårt tappra gäng får vinna en match snart.

Darko och Hugo tog precis en tur med cyklarna för att köpa Aftonbladet med bilagan Härligt Hemma där man denna helgen kan läsa om Elly och familjen Roslind. Är väldigt nyfiken på artikeln... Spring och köp... :)

Kommentarer

Sara sa…
Har nyss hittat hit till er blogg, och läser med tårar i ögonen och ett hjärta som slår lite extra hårt. Hon är så fin er dotter!
Stora kramar till er alla!
Jenny sa…
Hej Sara och välkommen hit! Tack för fina uppmuntrande ord, det värmer verkligen. Hoppas du har en skön dag i solen, hälsningar Jenny och barnen som är hemma idag. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)