Rensar ut lite grejer

Igår var vi på vigsel i Lindome Kyrka och så som det ofta blir när man är tidsoptimist och har småbarn så var vi sena iväg hemifrån. Med andan i halsen sprang vi upp för backen från parkeringen till kyrkan och störtade in ett par minuter innan utsatt tid. Som tur var för oss så var de lite sena så vi hann få ner pulsen innan klockorna började ringa. Barnen skötte sig exemplariskt med varsin russinask i handen. Natalie förstod till och med att man skulle viska i kyrkan och glömde bara bort det nån enstaka gång.


Jag har inte frågat brudparet om lov ifall jag får lägga ut några bilder på dem så jag chansar på en fin close-up på deras händer och hoppas att de inte har något emot det! :-D Jag kan väl få avslöja att de var strålande vackra tillsammans i kyrkan och utanför! Blev så klart tårögd och längtade dessutom tillbaka till min egna fantastiska bröllopsdag. Tänk att man inte kan hoppa tillbaka och uppleva den dagen igen... Tur att vi har många fantastiska foton att bläddra tillbaka till när vi längtar efter att återuppleva dagen. Det är mitt bästa råd till den som ska gifta sig: snåla inte med fotandet för det är allt du har kvar efteråt!!!


Idag bestämde vi oss för att äntligen ta tag i det där med att försöka bli av med grejer som vi inte längre behöver. Det blir ju en del liggandes kan man säga... Vi har alltså snyggat till, fotat och slängt ut en hel hög med grejer på Loppi.se och är du nyfiken på vad vi säljer så hittar du våra annonser här.


En av sakerna vi säljer är alltså vår BabyTravel barnvagn eftersom vi har en vagn till som Hugo hade när han var i Nattas ålder. Visst är det så att man har en tendens att köpa flera "rullande enheter"? Vi har tre just nu, BabyTraveln som vi säljer, Brio Race'en som hon ska ha i stället plus en paraplysulky. Vi har faktiskt ingen aning om hon kan använda paraplysulkyn men så länge vi inte ska ut och flyga så behöver vi inte fundera på det. Den hade vi som resevagn till Hugo och kanske törs vi använde den även till Natalie om vi vadderar in den ordentligt med fårskinn.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)