Barnsjukhusets dag på Liseberg

Idag var det äntligen dags och vi var friska så vi kunde gå dit, vilken tur!! Dagen började med att vi stod och väntade på idolmötet. Ett gäng kända människor kommer dit och presenteras en och en på scenen, efter det får man köa för att få en autograf och ta kort om man vill. Årets hemliga gäster var:




Babsan, Hugo tyckte sången var kul, kanske kände han igen den från melodifestivalen (ge mig en spanjor) efter att jag förklarat. Han ville dock inte köa för en autograf... :)







Anne Wilson. Jag trodde han skulle känna igen henne eftersom han följt Let's Dance rätt noga i två säsonger men nej... Jag förklarade noga, berättade hur de håller upp spadarna med poängen osv. "Ahaaaa" sa han sen men han ville inte köa till henne heller...

Helena Lundbäck. Jag berättade att hon också varit med i Let's Dance och att hon är hoppryttare. Näpp, vi skulle inte köa till henne heller...




Nanne Grönvall rev av en kort a'capella av "kom och håll om mig" och gissa: vi skulle inte köa till henne heller... Den här killen längtar efter karuseller, måste man få autografer av folk man inte vill minnas vilka de är??




Minnah från Idol stod vid samma bord som nästa tjej och de två var tydligen värda att vänta på!




Emma Green. "Hon som hoppar vill jag köa till" sa Hugo! Killen gillar att kolla på friidrott.




André Pops stod också han vid samma bord som någon som Hugo faktiskt helt frivilligt köade till. Jag förklarade att Pops brukar sitta i en soffa mellan skidtävlingarna och ha lite gäster och prata om de som just tävlat och så. Ytterligare ett "ahaaaa!".




Här har vi tjejen som tydligen var roligast att träffa: Skidskytten Helena Ekholm! Vi frågade efteråt och det var hon som var dagens höjdpunkt. Japp, han gillar skidor också vår gullunge. Jösses vad man påverkar sina barn! Friidrott och skidor, det är nåt vi gärna kollar på här hemma.






Efter alla idolträffar åt vi lite matsäck innan karusellåkandet drog igång. Vi hade klätt oss för ruskväder och trodde att vi valt fel till en början men strax efter första turen på en karusell kom regnet. Bitvis regnade det rätt mycket och då var vi glada över våra gummistövlar och regnkläder. Det är rätt gött att gå på Liseberg när det är dåligt väder om man klätt sig rätt för alla andra går ju hem så köerna är nästan obefintliga, vi hann åka massor! Jag återkommer med foton en annan dag! Nu är det natti-natti som gäller, det kryper i varenda muskel på mig.

Kommentarer

Anonym sa…
Wow för Green, Pops och Ekholm!
Bra dag låter det som.
Krama era fina barn.
Lth
Anonym sa…
Vad kul att ni kunde få en heldag på Liseberg efter all magsjuka.
Ha det skönt nu när sommaren kommer.
MVG gean

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)