Älskar dig...


Stora ord som används varje dag, älskar dig...


Igår kväll berättade Darko för Hugo att han skulle resa bort idag. Han är i Stockholm med jobbet och kommer hem i morgon kväll, ingen lång tripp med andra ord men tillräckligt för att barnen skulle protestera. Hugo torkade tårar och sa att han kommer sakna pappa och Natalie som fick detta berättat för sig i morse gömde huvudet i soffan och sa nej gång på gång. Hon var inte alls med på att pappa inte skulle komma hem!


När det var dags för kvällsvällingen sa Natalie "pappa inte kommit" och jag svarade att han kommer i morgon, "nej, dag" sa hon då och vi dividerade detta fram och tillbaka. Det kan bli intressant när det är dags för Darko att åka till Kina med jobbet en vecka eller eventuellt längre.


Innan vi smyger in och äter välling på Natalies rum får hon säga godnatt till alla som är här, idag var det bara Hugo. Hon gav honom en bamsekram och de drar båda två en liten godnatt-ramsa på en blandning av svenska och slovenska, älskar dig kommer utan eftertanke och det är så gulligt... Hugo säger oftast "gonatt, sov så gott, älskar dig, vi ses i morgon" där de första två är på slovenska men jag kan absolut inte stava på slovenska så det skriver jag inte! :=)

Kommentarer

Emelie sa…
Åååååå KÄRLEK!!!!
Pastorsfrun sa…
Oh man blir alldeles tårögd!!! Vilka fina barn!!! Kram mia

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)