Säng, myshörna och skötbord i bilder

Temat är så klart att tänka mjukt, det som inte är mjukt får kläs in och polstras på något sätt. Så här ser det ut i Natalies spjälsäng, ett stort fårskinn som vi köpte av en vän till syrran ligger uppepå en något bättre modell på madrass (inte den billigaste hårda modellen utan nån ergonomisk av nåt slag). I huvudändan har jag lagt ett lammullskinn från Babyproffsen eftersom det är oslagbart mjukt. Många många gosedjur trängs, inte för att det måste vara 50 gosedjur i varje barnsäng utan för att skydda mot de hårda spjälorna. Favoriterna som kollas noggrannt varje kväll när hon lägger sig, de liksom räknas in och prickas av i hennes lista i huvudet över vilka hon vill dela säng med: Hello Kitty i mitten, tiger till vänster, tigersnutte till höger samt de stora nallarna i hörnen.
I fotändan är det också ett helt gäng mjukisdjur som tårna ligger och puttar på om nätterna, det är lite trångt när man är så lång tjej som Natta är nu!


På ena långsidan sitter skydd som jag sytt själv uppknutna på spjälorna. Jag köpte skumgummiplattor eller vad det kan tänkas heta på en syaffär och sen sydde jag ett överdrag med snoddar att trä över skumgummit.


På den andra sidan har vi sittdynor för små barnstolar som vi köpt på IKEA om jag minns rätt. De hade redan snoddar på sig så det var bara att knyta upp, praktiskt!


Det höj och sänkbara skötbordet har fått rörisolering på de hårda kanterna och mjuk filt att ligga på. Förvaringen som hänger på sidan innehåller lite av varje för att göra omläggningar och den har också köpts på IKEA.


Myshörnan har en mjuk liten soffa som kan vikas ut, två puffar, fårskinn, madrass och en massa mjukdjur. Pippihuset finns också på förskolan och det leks flitigt med det där. Hemma blir det dock oftast stående, märkligt! Jag trodde det var en given favorit bland julklapparna men näpp, hon leker oftast andra lekar med Hugo här hemma. Men det hinner väl ändra sig!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)