Utelek och nya skor

Hugo gled fram och tillbaka på sin sparkcykel med ett leende på läpparna, den plockades ner från vinden igår..!

Och Natalie hon gungar och gungar, hur länge som helst. Blir det inte tråkigt? Tydligen inte.



Här är Natalies nya gympadojjor, eller gummiskor som man kallar såna här i Göteborg vilket jag tycker är helknasigt! :) Kanten hade hård polstring så Ortopedteknikern tog ur den, då blev det sladdrigt så hon satt dit nåt annat rosa vad det nu var för nåt. Jag vet inte om det blev så mycket stabilare men bättre än bullig kant som trycker på hennes sår.


Här är de fantastiskt gulliga sommarsandalerna. Första paret hon plockade fram var mörkblå som gymnastikskorna och det hade vi inte kommit överens om, dessutom var de för stora. Som tur var fanns ett par rosa i lager, en storlek mindre, så de fick det bli. Skorna är av märket Schein och kan beställas med normal läst eller för barn med Artos, då är de extra breda och rymliga så bandagen får plats - kanon!

Kommentarer

Carola sa…
Ah, då har jag äntligen fått veta vad "gummiskor" betyder! Bor i Gbg sedan -04, fick första ungen -06 och har verkligen inte fattat vad folk yrat om när de snackat om "gummiskor"... I vår familj går de dock under begreppet "springskor", man kan ju springa superfort i sådana säger vår stora tjej.
Jenny sa…
Härligt att man kan bidra med lite ny kunskap! ;-) Ha en skön påsk hälsar Jenny med familj

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)