Solsken och regn

Igår fick vi besök av några goda vänner som vi träffar alldeles för sällan, så kul att det blev av! De bor en timmes körväg härifrån och Emil som är gammal klasskamrat till Darko driver eget företag och har alltid enormt mycket att göra. Våra veckor snurrar också förbi ganska fort och rätt som det är har det gått månader... Jag passar på att tipsa om Emils två nätföretag Spel med posten och Frö med posten, vid sidan av dessa så driver han också leksaksbutiken Lekia i Kunglälv... Somliga tycks ha mer än 24h på sitt dygn! ;) De bor på en jättehärlig gård på Orust och de har tidigare haft får, gissa vad vi fick? Ett brunt superlent fårskinn, kan man få en bättre present? Vi kan inte det i alla fall! De i sin tur fick två påsar med Hugos urväxta kläder till sina grabbar. Igår grillade vi hamburgare och när barnen somnat spelade vi spel, garvade massor och drack en hel del rödvin - en härlig kväll! Barnen leker väldigt bra också, vi behövde inte bevaka varje steg vilket är himla skönt. Man märker direkt om barn som kommer hit förstår hur de ska tänka eller inte och de här supergoa killarna på snart 2 och drygt 3 hade lyssnat noga när mamma och pappa förklarade hur man leker med Natalie. Superduktiga!
En liten gullfia med sårskorpa i pannan och en ny blåsa mitt på näsan. Det var en flexibel korg med en massa bollar i som flyttades lite brutalt av storebror och slog emot näsan.


Det känns som att den lösa nageln borde släppa snart när den nu verkar ha fått ännu mera stryk. Den blåsan gjorde lite ont att sticka tyckte Natalie.



På den andra handen var det lillfinger och ringfinger som fått sig en smäll någon gång under dagen. Ringfingret gick bra, det var en så liten blåsa. Lillfingret däremot blev hon väldigt ledsen över och då var det skönt att ha farmor bredvid som tröstade. Det har varit mycket problem med fingrarna nu ett tag. Kanske är det inte så konstigt eftersom hon leker så intensivt men det är lite skrämmande. Att sticka blåsor på fingrarna var och varannan dag är inte bra, fingrarna bekymrar mig alltid eftersom det kan leda till så besvärliga problem i framtiden... Men det brukar ju vända och få vara helt en period sen så vi hoppas på att det blir så igen, väldigt snart! Hoppas du har en skön helg och tack för att du läser!

Kommentarer

Sherab sa…
hej ... min dotter Norzin också fick liknade blåser på lille fingret och jag är jätte oroa för det ! .vad är det och vad kan man göra åt det ...

gärna höra av dig på sherabl.dolma@gmail.com

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)