Blåsa i halsen?

Idag har jag haft ont i magen hela eftermiddagen och kvällen. Det är så klart svårt att säga om det beror på lunchen eller stressen men en god gissning är det senare. Hur mycket man än jobbar på så ligger vi lite efter varje dag och det är stressande, jag känner helt klart av det. "Men ta det lugnt, ta en sak i taget, man kan inte göra mer än jobba" Allt det där vet jag, jag säger de sakerna själv. Just nu tror jag kanske inte riktigt på det själv.

Barnen är hemma med Darko som just påbörjat sin semester och idag var Hugo äntligen feberfri så det firades med ett besök på Triumf Glass Glasscafé!

Natalies rum har nu fått den lila delen tapetserad och det kommer bli så fint!

Ikväll när hon busade började hon plötsligt hosta, som om hon satt i halsen. Till slut kom det upp lite och det var mestadels blod och slem. Jag vet inte vad ni säger som har mer erfarenhet på området (Natalie har bara gjort så en gång förut) men det måste väl ha varit en blåsa någon stans i halsen som gick sönder?

Förutom den incidenten så verkar allt vara på topp med vår lilla goa tjej. Hon har ätit bra idag, speciellt i kväll när det var pasta med strimlad biff i en god sås med soja i. De smakerna faller henne på läppen, likaså sallad och liknande med olja, balsamvinäger och pumpafröolja. Hon äter den vinägretten med sked...

Kommentarer

Anonym sa…
Härligt med barn som är matglada! Kul med nytt o fint rum också! Jobba inte ihjäl dig nu! Kraam Märith :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)