"Inte titta tummen" (foton på blåsor)

Vi har ett nytt fenomen. När Natalie slår sig så säger hon först aj och ser ledsen ut en kort stund, sen ändrar hon sig snabbt och låtsas som ingenting. Sen har vi den nya varianten där hon sätter sin hand på någon kroppsdel, t.ex. knät och säger "inte titta knät".

Idag sa hon "inte titta tummen" gång på gång och jag tänkte att den ska vi nog titta på sedan. Mycket riktigt hade hon blåsa på tummen, en riktigt rejäl en var det också. Sen visade det sig att hon hade ett par mindre på den andra tummen också.

Vänster tumme som hade blåsa inne i tumgreppet för ett par dagar sedan. Nu hade det blivit ett par på ovansidan också.

Höger tumme är just nu superkänslig efter olyckan då alla hud släppte på hela tummen, därför får hon väldigt lätt blåsor på den och de sprider sig i vilken riktning som helst och snabbt. Denna började som en lite "blodfläck" som inte ens var upphöjd och jag tänkte att den där låter jag vara. Det var ett misstag. Jag brukar slaviskt punktera alla blåsor, även de riktigt små. Nu fick jag för mig att låta bli eftersom den var helt platt och jätteliten men det var ju uppenbarligen helt fel. Pang så var den jättestor.

Alla punkteringar av blåsor är jobbiga nu också eftersom Natalie är jätterädd för smärtan. Hon skriker neeeej och gråter tills det är över och det är jobbigt att ignorera moderskänslorna som bara vill trösta och krama och ta bort det onda. I stället ska man stänga av dem och bara fortsätta orsaka smärta tills det hela är över och blåsan äntligen är tom. Robotläge. Just do it. I robot. Inte kul ska du veta.

Kommentarer

Anonym sa…
Förstår ... Kram från syrran
Anonym sa…
usch!! Det är otroligt jobbigt att behöva orsaka smärta till de små som man älskar sååååååå. Och det värsta att man är tvungen till det... Men du är så otroligt duktig och stark! I am amazed! Stora kramar till er! -Akvile
Cissi-Kajsa sa…
Varma styrkekramar till Er alla!

/Cissi-Kajsa

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)