Har somnat i nya sängen!

Vår vana trogen så tar jag barnen och åker iväg så får Darko fixa lite här hemma i lugn och ro. Idag var det lister som skulle spikas upp, mörkläggningsgardinen skulle monteras, rummet skulle städas och sen skulle sängen monteras och ställas på plats. Jag och barnen tog en tur till MIO för att beställa soffan vi valt till Natta, sen blev det IKEA för att kompletteringshandla lådfronter till förvaringen och sen blev det ett par grejer till...

Vart vi än kommer så drar Natalie igång kaffebjudning när det finns små möbler och kaffeservis tillgängligt. Nu fick de bord, två stolar och en servis. Vi har sedan tidigare en spis med diverse kastruller, mjukissmörgåsar och annat jox.

De drack kaffe, åt smörgås, bjöd oss och här är det visst dax att ta socker och mjölk till kaffet!

Här har vi ett stycket färdigt rum och nymonterad säng! Vi har tillfälligt en madrass som vi hade hemma men väntar på remiss från sjukhuset till vårdcentralen så vi får en tryckavlastande madrass till vår lilla fjäril. Det ska bli intressant att se hur det går. Ska vi gissa på att vårdcentralen "inte alls kan skriva ut tryckavlastande madrasser för någon med en hudsjukdom, för det skriver de bara ut till de som har bensår..." Är jag lite bitter? Har jag stött på några motgångar förut? Har tomten skägg...? I sängen ligger så klart några fårskinn och en massa gossedjur som stötdämpare.

Och titta där, längst inne i hörnet med täcket ända upp till örat och en mjuk kisse framför ansiktet... Där ligger hon vår lilla gullfia! Hon somnade som en stock och har förmodligen inte ens tänkt på att hon kan kliva ur sängen själv. Det ska bli intressant att se hur det går i natt och framför allt hur hon kommer göra i morgon bitti när hon vaknar. Kommer hon skrika på oss eller kliva upp och komma in själv?

Nedanför sängen ligger en madrass till. Det kommer nog vara en lång period av oro för att hon ska falla ur sängen... Det vore ödersdigert. Håll en tumme för att hon slipper det!

Kommentarer

Hanna sa…
Hej Emelie! Vi har nu testat Hugos tryckavlastande madrass i någon veckas tid och vi är sååååå nöjda! Det är en tempurliknande madrass, och den finns i olika hård/mjukheter beroende på hur mycket man väger.
Den heter Solet (stavas kanske Solett) och tillverkaren heter Care Of Sweden. Rekommenderar den jättestarkt! Hugo blir inte alls lika varm i den och den formar sig bra runt hans kropp utan att sluka honom helt. Även Mange och jag har testat den, och vi tycker den fungerar lika bra på oss ^^ Lycka till! Är det några problem, så kan ni ge er arbetsterapeut nr till vår så kan de tipsa varandra. Bara säg till isåfall! Kramar

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)