Såpbubblor och gäster

När vi hade besök av familjen H förra helgen så fick barnen några presenter, en av dem var såpbubblor i ett rör som Natalie har lekt med ett antal gånger under veckan. Man behöver bara vifta med armen så blir det bubblor så det var tillräckligt enkelt även för den som inte är så bra på att blåsa i ett litet hål - succé!

Först ska man pricka hålet och doppa hela staven i.....

Sen är det bara att vifta fram och tillbaka så får man en massa bubblor! :) Notera även att vi äntligen fått på henne sommarsandalerna, det krävdes en hel del tjat men nu är det i stället de som är favoriterna! Jag tycker även att klänningen är så himla söt... Den är lite lång när hon går i trappor, då trampar hon på den, annars toppen!

I förrgår köpte Darko golv till Natalies rum, vi valde ett som är rätt ljust, nästan vitt. Det ska läggas en regnig dag (eller två)!

Igår åkte vi in till stan för att kolla lite på Gothia cup inne på Heden. Det blev en långsam dag där vi flanerade runt, kollade olika matcher, åt lunch osv. Anledningen till att vi inte cyklade som planerat är att Hugo varit lite risig. Han har för fjärde gången på mindre än två veckor fått kraftig huvudvärk som vid två tillfällen lett till kräkningar. Vi var på vårdcentralen och de kollade allt det vanliga: blodvärde, urinprov, reflexer osv. Idag åkte vi dessutom tillbaka för att ta ett blodprov för att utesluta Borrelia.

Idag är han feberfri och pigg så vi cyklade till Kviberg för att kolla på Gothia cup igen. Där fanns 25 fotbollsplaner! Jösses!! Hugo var i himmelriket men Natta var lite rastlös så det blev ingen lång dag, kanske 2 timmar eller nåt. På vägen hem somnade Natta i cykelstolen, hon satt som en ostkrok hur vi än gjorde, trötter... :)


I morse såg det ut så här i vår soffa eftersom Darkos gamla klasskompis med fru och barn kom hit igår och stannade kvar över natten. Vi träffas då och då, inte ofta nog, vi bor ett antal mil ifrån varandra, och brukar oftast ta en spelkväll efter att vi nattat barnen. Alltid lika trevligt!

Till vänster sitter Oliver som är lika gammal som Natalie och bredvid henne sitter Fabian som är tre och ett halvt ungefär. Två goa killar som fixar det jättebra att leka med Natalie!

Kommentarer

Anonym sa…
Jättesöt klänning. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)