Nybadad och nyomlagd

Det brukar oftast inte vara några problem att lägga om Natalie efter badet, det tar bara lite tid. Idag hade hon dock 3 större sårområden på spridda ställen och då är det svårt att hinna lägga om innan hon pajjar de trasiga områdena ännu mer.

Då får man ta till gladpack-tricket. Man slår in alla svåra sår med gladpack utom ett och sen kan man i lugn och ro lägga om ett i taget. Gladpacken skyddar så den halvdåliga huden runt såret inte går sönder ännu mer. Detta har jag bara behövt göra någon enstaka gång förut, det säger ju lite om hur hennes sår ser ut just nu - ingen bra period.

Det är dock glädjande att tummen läker bra och likaså långfingret på den andra handen, den hon blev trampad på. Huden är fjärilstunn just nu men än så länge hel - peppar, peppar.

Hugo har fortfarande feber så det blir ytterligare en lugn dag hemma idag. Vi ska få hjälp med väggar och tak i Natalies rum med början idag. Det blir väl spackling först antar jag. Förra ägaren hade katt och det verkar som att den fick hoppa ut och in igenom fönstret i Nattas rum så det är många revor från klorna på fönsterkarmen. Det ska också spacklas och målas.

Jag känner mig lika förväntansfull som Natalie! Det ska bli så himla kul att äntligen få göra fint där inne och köpa nya möbler. Hon har fått hålla till godo med "det som blivit över" sen vi flyttade hit kan man säga. Nu blir det i princip allting nytt i stället. Gullfia ska få så fint! <3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)