Dagens sårtankar

Tro det eller ej men vi skruvade lite i förmiddags igen... :) Vi ville att Hugo skulle få känna att något förändrades inne hos honom också så han fick sitt skrivbord som hör ihop med sängen uppskruvat. Han har en sån där hög säng, klättar på stege ända upp till taket och sover där. Nu sitter det ett skrivbord under också och det blev jättebra, hela sängen blev stabilare också.

Efter det tog Darko och Hugo en tur till tippen eftersom vi producerat skräp så det bara sprutar om det nu när vi gjort om ett rum och köpt en massa nya möbler. En full släpkärra blev det... Efter det fick Hugo hjälpa till att tvätta bilen och lyckades tappa balansen för att högtryckssprutan sprutade så hårt! Ha ha!

På eftermiddagen fick Natalie ta sitt bad och nu för tiden blir hon jättearg och gråter hysteriskt när vi nämner att hon ska bada. Hon grät och skrek hysteriskt ända tills jag satte ner henne i badet, då blev det tyst konstigt nog. Hon lekte med sina grejer och till slut plaskade hon till och med glatt i vattnet! Jag tror det var löftet om att hon skulle slippa tvätta håret som avgjorde. Av någon anledning så hatar hon att tvätta håret nu för tiden.

Omläggningarna gick bra, hon var nöjd och lekte plus att såren ser ut att vilja läka. Armbågarna är faktiskt hela just nu (kors i taket) och knäna ser ut som om de snart läker ihop helt. Höger stortå hade en blåsa härom dagen och den såg väl lagom konstig ut, helt vit. Men jag tror ändå att den är på väg att läka ordentligt. Samma fot har den trasiga hälen och den är faktiskt en utmaning att få läkt. Jag såg nog framför mig att den skulle läka ihop direkt och sen hålla sig fin bara för att de varit hela så långe innan den pajjade. Så lätt var det dock inte. Just nu är den hel men huden är väldigt tunn och det ser lite skumt ut, det ser inte ut som om det kommer hålla.

Ja ja, vi får se hur det går med allt det där. Hittills har sommaren gått väldigt bra, över förväntan. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på vädret vi har haft. Ingen fantastisk sommar precis... Dock alldeles perfekt ur EB-synvinkel.

Kommentarer

Anonym sa…
Vi hade samma problem med hårtvätt när dottern var i 2 årsåldern. Men en baddocka samt handduk hårt virat som man kunde ha över ögonen när håret skulle tvättas hjälpte

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)