En spontan tur till stan

Vi bestämde oss för att börja kolla på golv till Natalies rum idag så vi drog iväg när trötter (Hugo) vaknat och ätit frukost. Efter det var planen att åka hem igen men vi körde mot stan i stället eftersom vi tyckte vädret såg bättre ut en prognosen sa.

Vi promenerade uppför Avenyn och tog en lunch på en restaurang. Efter det så blev det en promenad runt båthamnen och Operan där vi spanade in fina båtar och Älvrummet som Hugo helt otippat tyckte var jättekul. För den som inte är Göteborgare så kan jag berätta att där har man byggt upp en miniatyr av Göteborg och fyllt rummet med en massa info. Hugo tyckte det var spännande att titta på alla små byggnader och försöka förstå vart vi befann oss någonstans osv.

Sen åkte vi hem och sparkade boll och blåste såpbubblor på gräsmattan tills regnet kom. Nu sitter Darko och Hugo där nere och spelar x-box medan Natta tittar på Alvin och gänget. En långsam och skön första semesterdag!

Fjärilarna håller på att ta slut redan nu, innan de nya kommit hem. Det trodde jag verkligen inte att de skulle hinna göra men ni handlar duktigt - tack för det! Mer pengar till föreningen och det är guld värt ska ni veta! :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)