IKEA we love you... Eh...?

Hur var det nu, har man EB så är man känslig och bör leka lugna lekar eller?

Slåss med lasersvärd är ju mycket roligare än att sitta fint och pyssla lite, eller hur?! Knasbarn!

Idag har vi monterat vidare på IKEA prylarna. Där inne i hörnet ser ni vår nya bäddsoffa. Vi passade på att möblera om det nedre vardagsrummet när vi ändå var i farten. Det blev riktigt bra faktiskt!

Vi räknade och kom fram till att man lätt kan sitta 10 personer här och kolla på TV eller film. Vi hoppas det kan bli många härliga kvällar för barnen med kompisar i detta vardagsrum!

Här har vi en stycken lycklig 2åring som parkerat skönt för att titta på favoritfilmen Pingu.....

På sin nya TV som står på alldeles nyskruvad möbel, också den från IKEA så klart... Oj vad vi har skruvat idag ska ni veta. Men det blev jättebra och alla är jättenöjda så det var det värt! Båda barnen var superglada över det nyfixade vardagsrummet och Natalies rum (jag älskar det här rummet sa Hugo när han kom in på hennes rum!).

För ett tag sedan sa Hugo att det var tråkigt i vardagsrummet där nere för där står det bara en massa gamla grejer... Det har han rätt i. Vi har haft det rummet som avställningsyta när vi gjort om någon annan stans. Vi har också ställt in alla möbler som inte passar in någon annan stans där nere, inget genomtänkt alls utan bara "in med det" typ. Men nu är det mycket bättre och det var på tiden! :)

Tack för bidraget Laurtizenfonden! Så här fint blev det alltså!

Kommentarer

Sussie sa…
Så himla fint det vart i Nattas rum.. Följer din blogg, men skriver rätt sällan..hmm eller aldrig.. Kanske va på tiden med ett litet HEJ iaf.. Kram på er
Jenny sa…
Hej Sussie och tack för att du sa hej! Det uppskattar jag verkligen, man undrar helt klart vilka alla är som tittar in här varje dag! :)

Ha det gott, hälsningar Jenny

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)