Onsdagsbestyr


Onsdag brukar betyda bad och omläggning, inget undantag idag. Natalie sitter och kollar på YouTube och senaste favoriterna är Saades duett Imagine som han gör med Tone Damli och monsterhiten Gangnam style!

Igår hade jag glömt ta fram kyckling ur frysen som jag skulle laga till (Darko kom hem sent) så när vi klev ut från skolan och Hugo direkt pekar på pizzerian bredvid "snälla mamma kan vi inte köpa pizza, snälla snälla snälla" så var det lätt att låta sig övertalas! Det visade sig att vi har ytterligare en kebabälskare i familjen: Natalie! Det är sjysst att vi tre kan dela på en pizza, mindre sjysst är min bubblande mage dagen efter... ;)

Vi har återigen bestämt oss för att försöka få fröken fräken att äta sin välling själv och det går lite bättre än sist vi testade för ett halvår sedan. Hon har ju sina idéer, vill sitta i famnen lite mysigt och bli matad... Nu har hon ändå ätit själv i några dagar så kanske har det äntligen satt sig? Det tar väldigt lång tid men flaskorna blir tomma...

Är det någon som har koll på i vilka affärer i Göteborg man får tag i MAM flaskor med ventil i botten? Natalie har haft dem sen hon var spädis och det går liksom inte att byta till en annan sort nu, hon vägrar. Jag har letat och hittade en utan ventil i botten på Coop men den kan hon inte äta ifrån, hon måste ta i mycket hårdare när hon suger och då får hon blåsor i munnen. (Bortskänkes: rosa MAM flaska utan ventiler i botten, utan nappdelen för den har jag klippt större hål i, så där som man inte får enligt instruktionen!)

Kommentarer

Fummlan sa…
Här är det mest apoteken som har MAM flaggor men Ica Maxi har haft med. Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)