Shopping på GeKås i Ullared

Idag lämnade vi barnen hos farmor och farfar och körde söderut för lite shopping. Eftersom vi inte hade lust att ställa klockan och vara seriösa och hänga på låset så fick vi köa. Oj vad vi fick köa! Först var det väntetid på att få en kundvagn, en traktor körde runt och hämtade upp  vagnar på parkeringsplatserna och körde fram till oss som stod och trängdes vid det stora vagnstallet. Efter det var det dags att köa för att komma in (se bilden ovan). Det var en enorm kö, så där så man hade lust att vända och åka hem igen. Det tog dock "bara" omkring en halvtimma innan vi var på insidan, stelfrusna. Efter det köade vi vidare inne i alla gångar, man fick tränga sig fram laddad med en stor portion tålamod. 

Några timmar senare körde vi hemåt med ett gäng kassar som fylldes mestadels med julklappar. Vi orkade faktiskt inte leta efter allt vi tänkt oss eftersom det var så himla crazy där inne. Jag hittade handväska, skärp och en kofta. Darko köpte ett par skärp och sen var det julklappar till våra och några andra barn. Hugo fick en väckarklocka och Natalie fick en pinnhäst eller vad de nu heter, båda var jättelyckliga. =)

När vi kom hem blev vi bjudna på mat hos svärföräldrarna, himla skönt att slippa ställa sig och laga mat efter shoppingturen. Barnen hade haft kul och var trötta efter en dag som säkert innehållit en hel del bus!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)