Blåmärken och träningsvärk

Det blev inget inlägg igår eftersom jag var lite upptagen... med att köra fort! :)

Jag kan inte tänka mig att någon på jobbet anade att jag hade fallenhet för att köra Go Kart så det var nog minst sagt oväntat att jag skulle stå högst upp på prispallen, he he!

Jag har faktiskt inte kört mycket, vilket jag har fått förklara hela dagen idag på jobbet när alla frågar om gårdagen. Jag har kört max 10ggr, senast var 2007 på min möhippa och gången innan dess var när jag bodde i Örebro vilket var omkring 12år sen. Jag borde dock köra oftare för det är ju skitkul! Redan i går kväll hade jag ett rejält blåmärke på ryggen och idag har träningsvärken kommit smygandes bit för bit under dagen. Det gör ont men det gör skönt ont!

Jag älskar att köra, speciellt att köra fort. Hade sporthoj när jag var yngre, en Cagiva Freccia för den som vet nåt om tvhjulingar. :)

Var tvungen att googla fram en bild, PRECIS så här såg min ut! Åh vilka minnen... den var så cool! Ha ha, vad tramsig man kan bli... Jag hoppas jag kommer köra hoj igen nån dag, kanske när barnen är större.

Natalie började gråta redan på dagis idag när jag berättade att det var dags att åka hem och bada. Det är så himla jobbigt att hon gråter så mycket inför baden. Hon säger att det inte gör ont och när hon väl kommer ner i vattnet så leker hon och har kul. Idag ville hon till och med hjälpa till att fylla badet, hon stod där och viftade runt med munstycket.

Sen gråter hon när jag tar av bandage efter bandage, skriker, försöker hålla i dem så jag inte får bort dem. "Nej mamma, jag VILL INTE BADA" får jag höra säkert 40 gånger innan hon väl är nere i vattnet. Det måste ju svida precis när man kliver i vattnet, eller? Hon vägrar iaf att erkänna det, på samma sätt som hon vägrar att berätta var hon har ont, var hon har slagit sig, var det finns en ny blåsa.

En envis liten rackare är hon. Och tapper. Idag hade hon en ny stor "hängblåsa" på ena knät med massor av vätska i. Hon är så rädd innan sticket och precis när jag sticker och ändå är jag rätt säker på att just den biten inte känns så mycket. Det beror väl på att hon vet vad som kommer. När jag punkterat den och vätskan börjar pysa ur så darrar hon så benet hoppar, andningen kommer stötvis. Jag ser hur jäkla svinont det gör, men hon säger inget. Hon bara tar en kompress och lägger över sitt knä och hjälper mig fånga upp vätskan som rinner ut.

Kommentarer

Emelie sa…
Åååå känner igen det där. Kan du inte sätta i henne med förbanden och plocka av de i vattnet?

Grym du är på att köra, GRATTIS! =)

kram

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)