Fotografering och shopping

Idag var det fotografering på förskolan. Natalie fick finklänning på sig och tofsar, personalen fick passa så hon inte skulle dra ur tofsarna innan det var dax! Det hade gått jättebra och strax därefter så åkte de ur och finklänningen byttes ut, det var ingen "dagisklänning" kan man säga, lite känslig. :)

När jag hämtat barnen stack vi till Allum för att handla lite kläder till dem. Hugo växer så det knakar och idag köpte jag kallingar och tröjor i 134/140! Hallå eller?! En av tröjorna gick inte över huvudet visade det sig när vi kom hem så jag tog till saxen... Det var en v-ringad med påsydd tygbit i själva v'et så jag klippte bort det påsydda tyget. Hur stort huvud har han egentligen? Är kläderna feldimensionerade?

Vi tänkte äta på en liten Kina-restaurang som ligger på torget utanför Allum men när jag och barnen kom in så vände vi och gick ut igen. Det luktade verkligen illa där inne och jag vet inte om det berodde på gästerna eller lokalerna, det var inga "fräshingar" som satt där... Det fick bli ett besök på Max i stället. Ungarna blev så klart glada men vi hade hellre ätit nåt annat.

Idag vill jag tipsa om EB info world som jag även länkar till i min länklista, kika in här de närmsta dagarna då man satsar på att publicera foton av de tre huvudgrupperna inom EB; Simplex, Junktional och Dystrofisk. Jag tror att det kan vara lärorikt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)