Kalasen i helgen

I fredags hade vi fyra vuxna och fyra barn på besök. Natalie som är bebisfrälst höll sig väldigt nära lille Marcus, också när han sov! :)

Jasmine och Simon som är Marcus storasyskon hade växt och blivit superlånga men det var ju inte så konstigt för när vi räknade efter så kom vi fram till att vi senast sågs på midsommar förra året!!! Vi lovade varandra att inte vänta lika länge till nästa gång tills vi ses!

Simon och Hugo kör bilar och lite senare blev det x-box.

Lördagens tårta var mycket godare än fredagens! Även denna kommer från Steinbrenner & Nyberg och heter "Svarthallon pistage", rackarns god om du frågar mig men ingen tårta i världen slår deras "Trippel chock" som är en chokladälskares dröm. Jag har dock haft den två eller tre år så det var dags att prova nåt nytt! ;)

Resten av bilderna är från i fredags då kusinerna och svärföräldrarna var här. Natalie busar...

Vad är det som är så kul? Jo när jag tog fram kameran så vände hon ryggen mot mig hela tiden så jag fick vara ruskigt snabb att trycka när hon väl vände sig om!

Här har Natalie och Emil lite fikabjudning, de är lika gamla och hade faktiskt riktigt kul ihop i fredags, framför allt när de körde den stora blixten-bilen till varandra på golvet.

Hugo visar upp sina magnetstavar och Felix är helt inne i kulbanans värld. Han var faktiskt beredd att hoppa över efterrätten för att hinna leka så mycket som möjligt med kulbanan, sötis!

Här är några av presenterna jag fått; en underbart Kokos-doftande låda från Body Shop, armband från Baglady till vänster och två nya hängen till mitt Thomas Sabo armband - hjärtat och fjärilen är de nya, snöflingan hade jag sen tidigare. Förutom detta har jag också fått presentkort att handla kläder för samt diverse godsaker som Mousserat från svärföräldrarnas hemtrakter i Slovenien, nötter, mandel, torkad frukt och kaffe.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)